Hírek‎ > ‎

Georallye egyéni túra - 2019 december

Gergely Székely, 2019. nov. 22. 3:03   [ 2019. nov. 22. 3:04 frissítve ]
Kedves Versenyzőtársak!

Az októberi versenyen beharangozottak szerint az idei téli időszakban lehetőséget kínálunk Nektek egy érdekes, egyéni, önköltséges Georallye túrára a Balaton körül (tényleg körbe fogtok menni).

Két kategória közül választhatnak az érdeklődők:
- Túra kategória: a teljes útvonalat, feladatokkal együtt megkapják a résztvevők, ugyanakkor nem kötelező a feladatokat megoldaniuk és az etap időkre figyelni az út során, cél az önfeledt autózás, élményszerzés. Igény esetén a feladat eredményeket természetesen kiértékeljük.
- Verseny kategória: Minden szükséges információt megkapnak a résztvevők és a feladatlapokat az etapok után kiértékeljük, az eredményeket rangsoroljuk. Az út során az egyes feladatoknál és ellenőrzőpontoknál fotókat kell készíteni a versenyzőknek, amelyet a feladatlaphoz csatolniuk kell (elektronikus formában). A fotókat (vagy válogatásukat) később a Georallye Facebook oldalán közzétesszük.

Az útvonal aránylag hosszú, így akár 2 napra is betervezhető a látnivalókkal, szabad programokkal együtt. Családi programnak is kiváló. A verseny kategóriában indulóknak csak az első négy etapon kell feladatokat megoldjaniuk, a maradék etap mindenki számára azonos, élményautózás.

Akik az október 5-i balatoni autós túrán indultak nyugodtan jöhetnek újra, mert ezúttal egy hosszabb etapon mehetnek végig ők is. Számukra a túra kategóriában indulást javasoljuk, hiszen ők az útvonal és a feladatok egy részét már ismerik.

Az eseményre regisztrálni december 6-án 12:00-ig lehet az alábbi regisztrációs lap kitöltésével: https://forms.gle/7vSuPZVru7ZxYnxd9
A regisztráció lezárta után minden érdeklődő külön, email-ben fogja megkapni az itinereket és feladatlapokat.
Az itinerek és feladatlapok kinyomtatása a résztvevők feladata és az útvonal teljesítésének megkezdése is a résztvevőkre lesz bízva.
A verseny kategóriában indulók esetében a megoldásokat 2020. január 31. 23:59-ig várjuk, az eredményeket 2020 februárjában fogjuk közzétenni.

Az út során készített képeket, élménybeszámolókat akár már a túra közben is megoszthatjátok a Georallye Facebook oldalán.

Várunk minden érdeklődőt!