Hírek‎ > ‎

Rövidhírek a Georallye világából

Gergely Székely, 2013. aug. 11. 22:23   [ 2013. aug. 11. 22:23 frissítve ]
A nyári hőség idején összegyűjtöttünk egy csokor friss hírt számotokra a Georallye világából.

- Először is örömmel jelentjük, hogy sikeres volt múlt heti felhívásunk és megoldódni látszik az itiner ellenőrzési problémánk az őszi versenyre. Laci etapját Surinya Endre fogja ellenőrizni, köszönjük neki a segítséget.
- Másik hírünk az őszi versennyel kapcsolatban, hogy ezúttal is lesz külön etap a gyermekek részére, Merkl Balázs készíti és a szombat reggeli felnőtt ügyességi idején fog zajlani. Részletek az augusztus végén megjelenő programban.
- Szintén az őszi versenyhez kapcsolódó hír, hogy etapjaink első ellenőrzésével a következő hetekben végez a Laci, van ahol már ez meg is történt, illetve várhatóan augusztus végére, szeptember elejére minden szükséges engedélyt és egyéb kelléket (pl. kupák, oklevelek, pályarajzok) elrendezünk, úgyhogy remek versenyre van kilátás.

A legutóbbi versenyről egy rövid beszámolót olvashattok az Autonavigator.hu honlapon: http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/szinte_mindenki_hibatlanul_tajekozodott_a_mecsekben-10463

És végül, hogy erre a hétre se maradjunk érdekes közlekedési tábla nélkül, íme egy Rómából, a nemzetközi kapcsolatok jegyében: