Hírek‎ > ‎

Zima 2012

Gergely Székely, 2012. dec. 20. 2:09
Pár hete már temettük a téli versenyeket, de úgy tűnik imáink meghallgatásra találtak, mert Gyuri Mikulás etapja mellett a Cseh szervezők is beindítják szokásos téli versenyüket, ZIMA 2012 néven. 

Aki már vett részt ebben a versenyben, annak nem lesz újdonság, a többiek viszont úgy képzeljék el ezt a versenyt, hogy a szervezők meghatározott időközönként elérhetővé tesznek egy-egy itinert, valamint lesz egy weboldal, ahol néhány közepes méretű falu minden (!) utcája le van fotózva és az itiner alapján, autó nélkül be tudjuk járni a falvakat, illetve össze tudjuk gyűjteni az utunkba eső önkontrollokat is. Az önkontrollok listáját kell visszaküldeni a szervezőknek, akik kijavítják a "menetleveleket" és kihirdetik az etapok végeredményét. A hibapontok összegéből áll össze a végső sorrend, az nyer, aki a legkevesebb hibapontot gyűjti.

A verseny nehézségét számunkra az adja, hogy a Cseh szabályok nem mindenben azonosak a hazai, vagy akár a CEC verseny szabályaival, így néha értetlenül áll az ember egy-egy megoldási mód láttán. Ez ennek a versenynek a szépsége...   :-)


A ZIMA 2012 menetrendje a következő:
- ezen a linken található a térkép, amit be kell/lehet majd járni: http://aoscz.info/zima.php (csak IE alatt megy. érdemes előre gyakorolni a kezelést és ismerkedni az utcákkal)
- 3 etap lesz a következő időzítés szerint:
  1. december 22. 9:00 - december 27. 23:59
  2. december 30. 9:00 - január 3. 23:59
  3. január 5. 9:00 - január 17. 23:59
- Ezen idők alatt lehet majd beküldeni a megfejtéseket, pontegyenlőség esetén az kerül előre, aki hamarabb küldte be a megfejtést.

Kérdés esetén írjatok a gergely.szekely@pgase.hu- ra, igyekszem segíteni.

Minden versenyzőnek sok sikert kívánunk!